Política de privacitat

 

Política de Privacitat del lloc web de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

La confiança dels nostres clients en els nostres productes i serveis depèn de la nostra habilitat per protegir les seves dades personals quan visiten el nostre lloc web. La següent informació sobre la nostra Política de Privacitat reflecteix el nostre compromís per mantenir i garantir relacions comercials segures mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privacitat de cada un dels usuaris del nostre lloc web. En aquest document expliquem com utilitzem les dades personals dels nostres clients.


Drets dels usuaris

Vostè té reconeguts els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar gratuïtament. La forma més ràpida i senzilla d'exercici d'aquests drets és mitjançant una comunicació escrita al correu electrònic: escola@escolahostaleriaaltemporda.cat . Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d'una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquests fins en lloc de ser esborrada.


Dubtes sobre la nostra Política de Privacitat?

Si vostè té algun dubte o qüestió sobre la nostra Política de Privacitat o vol exercir algun dret o acció relatiu a les seves dades personals, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a la següent adreça de correu electrònic: escola@escolahostaleriaaltemporda.cat.

 

No desitja rebre informació de nosaltres o desitja revocar el seu consentiment?

Vostè pot oposar a l'ús de la seva informació per a fins publicitaris, investigacions de mercat o desenvolupament d'enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment (sense efecte retroactiu). Per a això, vostè haurà d'enviar un correu electrònic a l'adreça escola@escolahostaleriaaltemporda.cat.

Si vostè. Ha rebut publicitat per correu electrònic, també es pot oposar des d'aquest correu electrònic. Si us plau, tingui en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapse de temps que en cap cas superarà les 48 hores perquè la seva oposició o revocació siguin efectives, per la qual cosa durant aquest espai de temps vostè. Podrà seguir rebent missatges.

A la nostra pàgina web li oferim els denominats plugins socials de diferents xarxes socials (p. Ex. El botó "M'agrada" de Facebook).

Si vostè és membre d'una xarxa social i fa clic sobre el corresponent plugin social, el proveïdor de la xarxa social podrà enllaçar les seves dades de perfil amb la informació de la seva visita a aquesta pàgina web. Per tant, és convenient informar-se sobre les funcions de la respectiva xarxa social.


Canvis a la Política de Privacitat

La nostra Política de Privacitat podrà patir actualitzacions, degudes a canvis i necessitats legals, així com degudes a millores i canvis inclosos en la forma d'oferir i prestar els nostres productes i serveis. Per això, li recomanem que visiti i accedeixi a la nostra Política de Privacitat periòdicament, per poder tenir accés i conèixer els canvis que hagin pogut ser incorporats.

© 2019 ESCOLA NOVES OPORTUNITATS AFPAE Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting