TALLERS TEMÀTICS 2016

Cuina per a esportistes: menjar bé per rendir millor. Dijous 24 novembre

Dijous  24/11/2016

Horari 18:00 a 20:00

Preu: 35 .-€

Laura Margall :

Amb consulta pròpia a la ciutat de Figueres des de gener de l'any 2012.
Impulsora del Projecte de Centre de Salut Integral, on ofereix un espai que abarca diferents especialitats com són, a banda de la Nutrició i la Dietètica, la psicologia, la fisioteràpia, l'estètica mèdica i l'entrenament personal, aportant un grau de serveis molt més ampli, sempre creat amb la il·lusió d'aconseguir una millora en la salut de les persones.

La Laura farà aquesta taller juntament amb en Bryan Juan:

Entrenador personal al centre Salut Integral i preparador físic del primer equip a la Unió Esportiva La Jonquera  (3ª Divisió Nacional).

Encarregat de programa i planificar l’entrenament de persones sanes, persones amb patologies i esportistes per garantir l’assoliment dels objectius proposats.

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i amb la realització d’un màster en rendiment esportiu a l’alt nivel.

Ponent en diferents actes promocionats per EUSES - Universitat de Girona (UdG) en promoció dels hàbits saludables i esportius.

 

Taller:

El taller estarà enfocat a traduir les necessitats nutricionals de l’esportista en diferents receptes per al seu dia a dia: àpats d’esmorzar, mig matí, dinar, berenar i sopar; així com també les preparacions pre-entrenament i post-entrenament.

 

 

Us podeu inscriure fent click aqui


© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting