Cuiners a l'Aula amb Marc Joli

17 Novembre del 2014
Cuiners a l'Aula amb Marc Joli


El proper dia 28 de novembre de 2014 visita l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà el Xef Marc Joli , Cap de cuina i copropietari del Restaurant Cal Músic de Figueres, que dirigirà durant un matí l’aula pràctica de la cuina d’aplicació. Per aquesta visita el Sr. Joli ha preparat un menú d'elaboració de temporada molt especial, inspirat en el seu pròpi restaurant.

Marc Joli, ex alumne de la promoció de 1996 de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, és actualment conegut per la seva participació al programa Top Xef d'Antena 3.

Així mateix, el restaurant d’aplicació de l’Escola oferirà aquest dia el menú que aprendran a elaborar els alumnes.

 

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.

 Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting