Cuiners a l'Aula amb Jordi Lladó

30 Setembre del 2014
Cuiners a l'Aula amb Jordi Lladó

El proper dia 24 d'octubre de 2014 visita l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà el Xef Jordi Lladó , Cap de cuina i propietari del Restaurant El Molí de Pont de Molins, que dirigirà durant un matí l’aula pràctica de la cuina d’aplicació. Per aquesta visita el Sr. Lladó ha preparat un menú d'elaboració molt especial, inspirat en el seu pròpi restaurant.

 www.hotelelmoli.es

Així mateix, el restaurant d’aplicació de l’Escola oferirà aquest dia el menú que aprendran a elaborar els alumnes.

 

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.

Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.

 


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting