Cuiners a l'Aula amb Eva Pagès

2 Febrer del 2015
Cuiners a l'Aula amb Eva Pagès


El proper divendres dia 20 de febrer de 2015 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà a la Sra. Eva Pagès, cheff i propietària del restaurant La Figuereta de Figueres, que dirigirà durant un matí l’aula pràctica de la cuina d’aplicació.

Durant la sessió, la Sra. Pagès ensenyarà als alumnes a elaborar un menú amb plats en la que ofereix habitualment el Restaurant La Figuereta.

Així mateix, el restaurant d’aplicació de l’Escola oferirà aquest dia el menú proposat per la Sra. Pagès.

 

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.

Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting