Cuiners a l'aula amb en Joan Carles Alvarez - Restaurant La Fornal dels Ferrers

1 Febrer del 2017

El proper divendres dia 17 de febrer de 2017  l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, rebrà al cuiner en Joan Carles Alvarez del Restaurant La Fornal dels Ferrers que dirigirà durant un matí l’aula pràctica a la cuina d’aplicació.

Durant la sessió, en Joan Carles ensenyarà i dirigirà als alumnes a elaborar un menú inspirat en l'experiència del xef i del seu establiment.

Així mateix, l'aula restaurant de l’Escola oferirà aquest dia el menú especial.

Preu del menú 35.-€ reserves al : escola@ehae.cat o al tel. 972 52 55 56 Consulteu el menú aqui

 

Juan Carles Alvarez:

El restaurant hotel La Fornal està situat a l'antiga ferreria, al carrer Major de Terrades, alt emporda, Girona. Des de fa 35 anys, el cap de cuina, Joan Carles Alvarez i Burralló (de l'escola *Hoffman de Barcelona, i deixeble del mestre Josep Lladonosa), delecta als habituals del lloc en un còmode, bonic i càlid restaurant. 

 

Una saborosa carta que es caracteritza per estar elaborada amb productes frescos de temporada propis de l hotel Alt Empordà. L'elaboració és pròpia i amb productes artesanals, curosament seleccionats, per poder gaudir de productes propis de temporada, de màxima qualitat amb tota confiança. Allotjament amb oferta i promociò a Terrades, girona, a Catalunya .. Tots els plats d'aquest menú aniran varian depenent de l'època de l'any, adaptant-se als productes de mercat.

 

Si voleu veure l'article que li van fer a la revista Gi- DONA clickeu la imatge i aneu a la pàgina 106


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting