Cuiners a l' aula amb Quim Casellas - Restaurant Casamar

27 Maig del 2016

El proper divendres dia 10 de juny de 2016  l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, en l' últim dia en actiu de l'aula restaurant d'aquest curs, rebrà al cuiner en Quim Casellas del Hotel Casamar de Llafranch que dirigirà durant un matí l’aula pràctica a la cuina d’aplicació.

Durant la sessió, en Casellas ensenyarà i dirigirà als alumnes a elaborar un menú inspirat en l'experiència del xef i del seu establiment.

Així mateix, l'aula restaurant de l’Escola oferirà aquest dia el menú especial.

Preu del menú 35.-€ reserves al : escola@ehae.cat o al tel. 972 52 55 56 Consulteu el menú aqui

 

Quim Casellas

Nascut a Palafrugell ( Girona ) el 1975. Quim inicia la seva carrera de cuiner amb Joan Piqué a Santa Cristina d'Aro l'any 1998 i des de llavors comença a fer temporades a l'hotel - restaurant familiar a l'estiu i stages a l'hivern, alternant amb Arzak , Jean - luc Figueres, Fermi Puig , Joan Pallarés, Quim Farrarons entre d'altres. També recorre el món fent demostracions gastronòmiques en països com la Xina i els EUA . L'any 2000 , Quim agafa el timó de la cuina de l'Hotel - Restaurant Casamar , i poc a poc aquest es converteix en un restaurant reconegut . L'any 2011 és candidat a Cuiner de l' Any pel Fòrum Gastronòmic de Girona i el 2012, la guia francesa Michelin li atorga la seva primera Estrella .


 


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting