Cuiners a l' aula amb Francesc Prat - Restaurant Mas Concas

31 Gener del 2016
Cuiners a l' aula amb Francesc Prat - Restaurant Mas Concas

Si voleu veure fotos de la sessió feu click aqui

El proper divendres dia 26 de febrer de 2016  l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà el mestre cuiner Francesc Prat, xef i propietari del restaurant Mas Concas de Cinc Claus (l' Escala - Alt Empordà)  que dirigirà durant un matí l’aula pràctica a la cuina d’aplicació.

Durant la sessió, el xef ensenyarà als alumnes a elaborar un menú amb plats que ofereix habitualment el Restaurant Mas Concas.

Així mateix, l'aula restaurant de l’Escola oferirà aquest dia el menú elaborat amb els alumnes sota les instruccions del Xef.

Preu del menú 30.-€ reserves al : escola@ehae.cat o al tel. 972 52 55 56. Consulteu menú aquí

 

Aquest any el seu restaurant ha obtingut Bib gourmand i dues forquilles.
Especialistes en cuina mediteranea amb tocs moderns

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.

Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting