Cuinera a l'aula amb na Iolanda Bustos - Restaurant La Caléndula

3 Març del 2017

El proper divendres dia 24 març de 2017  l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, rebrà la Xef Iolanda Bustos  del Restaurant La Caléndula que dirigirà durant un matí l’aula pràctica a la cuina d’aplicació.

Durant la sessió, la Iolanda ensenyarà i dirigirà als alumnes a elaborar un menú inspirat en l'experiència de la xef i del seu establiment.

Així mateix, l'aula restaurant de l’Escola oferirà aquest dia el menú especial.

Preu del menú 35.-€ reserves al : escola@ehae.cat o al tel. 972 52 55 56 . Podeu consultar el menú AQUI.

Iolanda Bustos:

"La primavera al plat"

CUINA BIODINÁMICA

Iolanda utilitza mètodes i tècniques ancestrals de cuina, per conectar-se a la natura a travès del seu sabor. Ella recol.lecta del paisatge fulles, flors, arrels i fruits silvestres que formen part d'alguns preparats i “pocions” que antigament es feien en el medi rural, seguint les fases de la lluna i les hores solars. Al seu restaurant, La Calèndula, des de l'Empordanet, te amb compte el magnetisme de la lluna i l'energía del sol, per afavorir adobs, amanits, infusions, maceracions, fermentacions, conserves i processos de maduració. Donant lloc a ingredients plens de vida i de sabors sorprenents. La seva cuina és totalment natural, i qui la tasta descobreix una màgia que no es veu però que emociona. 

    

 


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting