Cuiners a l'Aula

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.

Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.

El proper divendres dia 24 març de 2017 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, rebrà la Xef Iolanda Bustos del Restaurant La Caléndula de Regencós (Empordà)

El proper divendres dia 17 de febrer de 2017 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà al xef Juan Carles Alvarez del Restaurant la Fornal dels Ferrers, membre de la Cuina del Vent.

El proper divendres dia 10 de juny de 2016 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà al xef Quim Casellas del restaurant Casamar (1*Michelin) de Llafranch

El proper divendres dia 20 de maig de 2016 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà al xef i propietari del restaurant Emporium (1*Michelin) de Castelló d'Empuries

El proper divendres dia 26 de febrer de 2016 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà el mestre cuiner Francesc Prat, xef i propietari del restaurant Mas Concas de Cinc Claus

El proper divendres dia 20 de febrer de 2015 l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà rebrà a la Sra. Eva Pagès, cheff i propietària del restaurant La Figuereta de Figueres.

Cuiners a l'Aula amb Marc Joli

17 Novembre del 2014

El proper dia 28 de novembre de 2014 visita l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà el Xef Marc Joli , Cap de cuina i copropietari del Restaurant Cal Músic de Figueres.

Cuiners a l'Aula amb Jordi Lladó

30 Setembre del 2014

El proper dia 24 d'octubre de 2014 visita l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà el Xef Jordi Lladó , Cap de cuina i propietari del Restaurant El Molí de Pont de Molins.


  • Borsa de Treball

© 2015 Escola d'Hostaleria Alt Empordà. Política de Privacidad - Borsa de Treball - Contacte Webderenting